Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerfriesland.nl


  Waarzeggers te Friesland kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rin
  Ervaring met waarzegger Rin
  Hey Rin, een tien krijg je. Altijd leuk je te spreken, aan jou heb ik steun. Thx gaat al een stuk beter. Groeten D.




Ervaring van D met waarzegger Rin   Ervaring van D met waarzegger Rin   Ervaring van D geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, na ons gesprek laatst heb ik stappen ondernomen. En JA het is HEERLIJK. Alsof ik iets uittrek wat me al jaren te strak/in de weg zit. Het is alsof er een complete verandering plaatsvind.

Ik ben heel bang geweest, maar jouw steun helpt me om die stap te zetten. En het voelt GEWELDIG.

Stapje voor stapje, maar ik ga ervoor. Niet voor 100, maar 100.000 procent.

Dank je wel lieve Adora, tot snel.

Jij bent mijn engel op aarde.

Liefs, Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Soraya
  Ervaring met waarzegger Soraya
  Lieve Soraya,

Wat ben jij een topper.
De eerste keer dat ik je belde gaf je aan dat het wel goed zou komen maar dat er op hele korte termijn eerst een discussie zou liggen die ik veroorzaakt zou hebben. Ik kon me niet voorstellen hoe of waarom maar je zat en bovenop. Later gaf je aan dat hij tijdens ons contact afstandelijk zou doen en dat ik me daar op voor moest bereiden. En weer was je waarneming correct. Ik hoop dat het herstel ook snel mag plaatsvinden maar heb alle vertrouwen in jouw waarnemingen. Dan voor je engelengeduld, luisterend oor, je advies en natuurlijk de waarnemingen. Je bent een kanjer.

Liefs,
S




Ervaring van S met waarzegger Soraya   Ervaring van S met waarzegger Soraya   Ervaring van S geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Ik heb jou deze avond gesproken voor de eerste
maal als laatste. U zegt zoals het is, zoals het ook moet zijn heb heel wat opgestoken van ons gesprek waar ik mee verder kan en me ook een rustiger gevoel geeft. Ik ga jou op de hoogte houden, hoe het verder verloopt. Dankje.




Ervaring van Onbekend met waarzegger Odette   Ervaring van Onbekend met waarzegger Odette   Ervaring van Onbekend geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Tabitha is een topper op deze lijn. Ze is direct en voelt alles goed aan. Ik heb je vaker gesproken en heb heel veel aan je gesprekken, Alles wat je zegt klopt of komt uit. Ik zou iedereen aanbevelen contact met je te maken. Je bent eerlijk en oprecht. Je kan de situaties heel goed omschrijven en aanvoelen.
Ik kan ook heel goed lachen met je en voel me bij jou op mijn gemak.




Ervaring van Len met waarzegger Tabitha   Ervaring van Len met waarzegger Tabitha   Ervaring van Len geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  In het verleden hebben wij elkaar gesproken, ik had je beloofd om iets leuks te plaatsen bij deze. Je hebt ontzettend je gelijk gekregen je voorspellingen komen nu stuk voor stuk uit nu geloof ik hoe goed jij bent en dat heb je bewezen.
Ik was er sceptisch over, dat is nu helemaal verdwenen Gazali je bent een aanrader.
Groetjes van een moeilijke klant.




Ervaring van M met waarzegger Gazali   Ervaring van M met waarzegger Gazali   Ervaring van M geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, ik spreek je al heel wat jaartjes. Wat je mij in de begintijden hebt doorgegeven, maar ook nu. Er is al zoveel uitgekomen. De voorspellingen die nog niet zijn uitgekomen heb ik ook vertrouwen in dat dat nog wel komt. Super bedankt ook voor de leuke gesprekken. Ik vind je gewoon top Joke.

Lieve groetjes Lisa.




Ervaring van Lisa met waarzegger Joke   Ervaring van Lisa met waarzegger Joke   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lilith
  Ervaring met waarzegger Lilith
  Liefste lilith, al verschillende maanden ben jij men vaste consulente. Je voorspellingen kloppen helemaal je neemt de koe bij de horens en je hebt me eindelijk terug het licht in de duisternis gegeven. Ik heb m,n leven terug opgebouwd mede door jou inzichten en krachten. Mijn diepste dank voor het gene wat jij voor mij betekent.




Ervaring van Robert met waarzegger Lilith   Ervaring van Robert met waarzegger Lilith   Ervaring van Robert geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Al jaren bekend met Petrus. Een medium dat tot op detail precies aan kan geven hoe het zit. Kent hij je al een beetje dan is het advies ook prima op maat van wat je nodig hebt.




Ervaring van Jim met waarzegger Petrus   Ervaring van Jim met waarzegger Petrus   Ervaring van Jim geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Helder en duidelijk medium. Goed luisteren wat ze zegt dan haal je er de juiste boodschap uit.




Ervaring van Jim met waarzegger Lies   Ervaring van Jim met waarzegger Lies   Ervaring van Jim geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeda
  Ervaring met waarzegger Jeda
  Jeda , een rustige dame. die je vragen eerlijk beantwoord.




Ervaring van Nans met waarzegger Jeda   Ervaring van Nans met waarzegger Jeda   Ervaring van Nans geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gelukkige verjaardag aan de knapste man ter wereld, en de beste Medium die er bestaat, wens jou het aller beste toe want je verdient het xxx.




Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Voor mij is Anouk oprecht heel belangrijk en belangrijk nu en geweest in verleden.
Ze verteld geen sprookjes. En zegt ook gewoon recht wat jij fout doet in bepaalde situaties, geeft inzichten in jezelf en de situatie.
Vaak gelijk gehad met voorspellingen ook al dacht ik, nou ik weet niet.
Voor mij is Anouk als een tweede mama.
Bedankt dat je mij zo veel helpt.
Liefs Rosanne.




Ervaring van R met waarzegger Anouk   Ervaring van R met waarzegger Anouk   Ervaring van R geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Nina is een super lieve dame met een enorme invoeling bedankt Nina om er steeds voor mij te zijn.




Ervaring van A.S met waarzegger Nina   Ervaring van A.S met waarzegger Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter spreek hem al jaren de beste en heel goed in zijn voorspellingen lieve mensen bel hem je zal er geen spijt van krijgen liefs aartie.




Ervaring van Aartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Aartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Myriam
  Ervaring met waarzegger Myriam
  Myriam, Met Claudine. 1 Woord Wauw. wij hebben overlaatst een gesprek gehad over mijn ex en eerlijk gezegd stond ik er wat twijfelachtig over, bij deze wil ik je hartelijk bedanken. want JA hij en ik zijn weer gelukkig tesamen. ik wou je zo graag bedanken maar ik krijg je zo moeilijk vast op de lijn. Lieverd Bedankt ik probeer je nog te bereiken voor je persoonlijk te bedanken, lieve Knuf Claudine.




Ervaring van Claudine met waarzegger Myriam   Ervaring van Claudine met waarzegger Myriam   Ervaring van Claudine geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Myriam  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Indy
  Ervaring met waarzegger Indy
  Indy,u had gelijk, heb de werk niet gekregen. denk dat uw andere voorspelling met het goede nieuws over dat afspraakje dan wel uitkomt x danku.




Ervaring van Tijgertje met waarzegger Indy   Ervaring van Tijgertje met waarzegger Indy   Ervaring van Tijgertje geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, dank u voor het gesprek. Je beschrijft alles heel goed. Geen vraag is je te gek.




Ervaring van Zeliha met waarzegger Olga   Ervaring van Zeliha met waarzegger Olga   Ervaring van Zeliha geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Hoi,
Ik spreek je bijna elke week en je weet me weer gerust te stellen en elke keer heb je gelijk. Vind het heel fijn om met je te praten je bent een topper
Liefs Lalita .




Ervaring van Lalita met waarzegger Yuorah   Ervaring van Lalita met waarzegger Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, het was net of jij leefde mee in onze woonkamer in men huwelijk, wat een details onwaarschijnlijk maar waar.

Christel M.




Ervaring van Christel M. met waarzegger Vitta   Ervaring van Christel M. met waarzegger Vitta   Ervaring van Christel M. geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Libel
  Ervaring met waarzegger Libel
  Libel, ik heb je kort gesproken, wat je me wist te vertellen ivm mijn overleden tante en oom was prachtig.

Dankjewel xx.
Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met waarzegger Libel   Ervaring van Annemie met waarzegger Libel   Ervaring van Annemie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Libel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek v daarnet. To-the-point en op gelijke golflengte.




Ervaring van M met waarzegger Adora   Ervaring van M met waarzegger Adora   Ervaring van M geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wouw Noura , bij het bekijken van mijn foto wist je direct een heleboel dingen te vertellen die je niet kon weten , maar dan ook echt niet kon weten , wouw je bent sterk invoelend.
Dank je wel Noura voor het fijne gesprek, voor mij ben je meer dan 5 sterren waard .




Ervaring van N met waarzegger Noura   Ervaring van N met waarzegger Noura   Ervaring van N geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Ben blij dat ik u gesproken heb. Super, u voelt en ziet veel bel u snel terug.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Odette   Ervaring van Anoniem met waarzegger Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Beste Nina. Heb net jou antwoord op mijn vraag en jou antwoord is zeer positief voor mij Nina ben heel erg blij. Ik weet dat je de beste ben in jouw voorspelling. Nina je heb mij goed op weg geholpen. Bedankt groetjes Rina.




Ervaring van Tamai Rina met waarzegger Nina   Ervaring van Tamai Rina met waarzegger Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met waarzegger Cassandra   Ervaring van Angela met waarzegger Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Ben zo blij dat ik je vandaag kon vertellen dat er zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Jij hebt me de afgelopen weken echt op de been gehouden. Daarnaast zat je zojuist meteen weer raak met mijn gevoel op dit moment de angst dat het tijdelijk is. Je hebt me weer even wat positiviteit meegegeven, zodat ik weer even door kan en mijn angst kan loslaten. Je bent echt zo goed. Liefs.




Ervaring van EM met waarzegger Cassandra   Ervaring van EM met waarzegger Cassandra   Ervaring van EM geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Exena
  Ervaring met waarzegger Exena
  Sorry ik viel in een keer weg, maar heel erg bedankt voor je gesprek ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J. met waarzegger Exena   Ervaring van J. met waarzegger Exena   Ervaring van J. geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Exena
  Ervaring met waarzegger Exena
  Dank je. Jij geeft mij rust en ook stabiliteit. Love.




Ervaring van J met waarzegger Exena   Ervaring van J met waarzegger Exena   Ervaring van J geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk. Dank je om me door de psychische en tegelijkertijd relationele warboel te loodsen. Tijd is niet vatbaar zeg je steeds maar op het eind is alles precies gelopen zoals je bleef volhouden. Ik spreek je weer snel.




Ervaring van Alice met waarzegger Anouk   Ervaring van Alice met waarzegger Anouk   Ervaring van Alice geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Wat een fantastische man, hoe hij het uitlegt en hoe vaak je hem ook belt over hetzelfde hij gaat je helpen en een ding is al uitgekomen en de rest is hij positief en zeker wetend dat hij naar mij komt en voor mij kiest, Ik bel hem de volgende keer weer.




Ervaring van Coba met waarzegger Beau   Ervaring van Coba met waarzegger Beau   Ervaring van Coba geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Oooohhhh my God petje af de moeite waard om om met de lieve dame in contact te komen.
Ga zo door.

Gr. A.




Ervaring van Angela met waarzegger Tabitha   Ervaring van Angela met waarzegger Tabitha   Ervaring van Angela geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Poppy-Jo
  Ervaring met waarzegger Poppy-Jo
  Bedankt voor je steun en toeverlaat. Ik verlang echt naar een nieuwe baan. Je ziet mij 1 april ergens anders beginnen. Ik hou je op de hoogte. Dit werk trek ik niet meer maar moet het nog even volhouden. En met mijn relatie hou ik je op de hoogte. Ben erg dankbaar en het geeft mij rust als ik je weer heb gesproken. Tot nu toe klopt alles wat je zei. Tot gauw knuffels xx .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem met waarzegger Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patrick
  Ervaring met waarzegger Patrick
  Wat een fijn gesprek. Het klopt ook wat u zegt. Hartelijk dank.




Ervaring van Suzanne met waarzegger Patrick   Ervaring van Suzanne met waarzegger Patrick   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden