Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerfriesland.nl


  Waarzeggers te Friesland kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annicka
  Ervaring met waarzegger Annicka
  Wat een fijne vrouw om mee te praten. Ze legt alles duidelijk uit.
Echt een TOPPER. Liefs B.




Ervaring van Brenda met waarzegger Annicka   Ervaring van Brenda met waarzegger Annicka   Ervaring van Brenda geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Dit is een recensie waar ik echt graag de tijd voor wou nemen, om Salina echt even de credits te geven die ze echt verdiend. Niet alleen komen haar voorspellingen ALTIJD uit maar dan ook echt ALTIJD, maar ze is ook echt een schat van een vrouw die je ook altijd het beste gunt. Je voelt aan Salina dat ze het echt met je meent. Ze heeft altijd veel geduld met mij en hoe vaak ik ook hetzelfde vraag ze is altijd erg geduldig met mij. Haar voorspellingen zijn altijd raak, leuk of niet. Het komt altijd uit. Zo ook dus nu weer een voorspelling die ze had gedaan die ik gisteren bevestigd had gekregen. Superblij hiermee. Ze neemt ook waar wat er gaande is rondom je heen. Zo heb ik een keer echt vol verbazing gezeten toen ze zei dat ze thee rook en ja dat klopte, want voordat ik Salina ging bellen, had ik een kopje thee op. Zo kan ik doorgaan met voorbeelden. Ik blijf altijd vol verbazing luisteren naar wat ze te melden heeft en hoe goed ze de energie op kan pikken. Dank je wel hiervoor. Je bent voor mij een zuivere mooie ster die altijd haar liefde laat schijnen. Bless you lieve Salin.




Ervaring van Badje met waarzegger Salina   Ervaring van Badje met waarzegger Salina   Ervaring van Badje geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Lieve Annick,

Geen woorden voor die omvatten wat jij kan. In het verleden al paar keer met je gebeld en steeds is alles uitgekomen zoals je zei. Nu ben ik opnieuw bij je terecht gekomen na een overlijden kort bij me. Onmiddellijk zat je op juiste golflengte. Dank je wel voor je sterke healings en inzichten. Mensen of dieren, je kan het allemaal.

Iedereen zou je minstens een keer moeten bellen. Veel respect en dankbaarheid voor je lieve zuivere hulp in alles.

Liefs x.




Ervaring van ... met waarzegger Annick   Ervaring van ... met waarzegger Annick   Ervaring van ... geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sim
  Ervaring met waarzegger Sim
  ABSOLUUT de moeite waard om te bellen. Geen woorden voor om te omschrijven wat Sim kan. Ik heb haar nu 2x gebeld, en blijft me verbazen met haar sterke inzichten. Eerlijk, correct, lief, sterk, constructief, zeer veelzijdig, mensen en dieren.

Wat een ervaring.

BEDANKT Sim.
E.




Ervaring van E. met waarzegger Sim   Ervaring van E. met waarzegger Sim   Ervaring van E. geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Zuivere paragnost. Een aanrader, ze weet alles in details te vertellen en alles komt iedere x uit. Dank u.




Ervaring van Rita met waarzegger Mina   Ervaring van Rita met waarzegger Mina   Ervaring van Rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Er bestaat er maar 1 dat ben jij, zoveel kracht, wijsheid, kennis en liefde geef jij de mensen, je bent altijd eerlijk en positief wat er ook gebeurd ik kan altijd bij jou terecht en met mij nog zoveel andere mensen. Je bent een waarevol persoon die de mensen helpt en steunt in moeilijke tijden je bent voor mij de beste die er bestaat de mooiste woorden die wij samen hebben besproken zal ik nooit vergeten.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Je bent een fijne, positieve vrouw om mee te praten, en je kunt zeer goed invoelen. je geeft me weer hoop en moed.




Ervaring van A met waarzegger Sharida   Ervaring van A met waarzegger Sharida   Ervaring van A geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, wederom had je gelijk. Je zag duidelijk contact liggen en een ontmoeting en idd het is zo gebeurd. Steeds als ik het vertrouwen verlies komt het toch weer zoals jij ook zegt. Ik hoop echt dat het nu soepeler gaat verlopen tussen mij en meneer. Maar ik vertrouw zeker op jou en jouw voorspellingen. Wederom hartelijk dank en hopelijk kan ik je snel weer even spreken. Romyna is en blijft een topper voor mij. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Romyna   Ervaring van F met waarzegger Romyna   Ervaring van F geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha wat ben ik blij dat jij online was. Ik ben de rust zelve na ons gesprek zelfs al tijdens ons gesprek. Ik heb eindelijk de bevesteging dat ik gelijk had en dit na 30 jaar. Ik ga na de kop koffie aan de slag met de bewuste brief.
Ik geef iedereen de raad om jou te bellen. Je bent top. Ik bel jou zeker terug. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegger Isha   Ervaring van rita met waarzegger Isha   Ervaring van rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  U bent zo goed zuiver en betrouwbaar.
Ik spreek u al een hele tijd en 2 voorspellingen wat u me pas geleden gaf zijn de dag erna uitgekomen.

Ben ontzettend blij met u op de lijn. Dankbaar.

Liefs R, u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar wat een legging steeds gewoon mooi en met veel opbeurende woorden altijd een feest met je .




Ervaring van Stalker met waarzegger Shar   Ervaring van Stalker met waarzegger Shar   Ervaring van Stalker geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wowie ze zag gewoon waar ik werkte.




Ervaring van Essie met waarzegger Isha   Ervaring van Essie met waarzegger Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dag John, waauw je bent zeker een van de beste op deze lijn, altijd geduldig luisteren en je voorspellingen komen uit. Altijd vriendelijk wat je ook vraagt. Bedankt John, voor de steun als ik het moeilijk heb. R.




Ervaring van R met waarzegger John   Ervaring van R met waarzegger John   Ervaring van R geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Lieve Zoya, zo fijn dat jij het rechtstreeks door krijgt zonder pendel en of kaarten te raadplegen. Ik blijf geduld hebben, wetend dat het goed komt ook al gaat het heel traag. Neem weer contact met je op zodra er weer nieuws is. Je bent een kanjer.




Ervaring van L. met waarzegger Zoya   Ervaring van L. met waarzegger Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, wat bent u toch kei goed. Sprakeloos werd ik toen u mij een vraag stelde. ik dacht neeeeee dit kan Anouk niet weten. Ik vind u in 1 woord GEWELDIG. Dank voor het elke keer mij te woord staan. Dank voor uw geduld en vooral dank dat u mij ook op mijn vingers tikt als ik soms te onzeker wordt en rare vragen stel. Dan zet u mij weer even met beide benen op de grond.




Ervaring van Simmy met waarzegger Anouk   Ervaring van Simmy met waarzegger Anouk   Ervaring van Simmy geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Beste Anouk, na een aantal zware jaren achter de boeg te hebben, kon ik zeer moeilijk de moed vinden om gewoon opnieuw te beginnen en terug in mezelf te geloven. Maar jij heb de aanzet gegeven om een nieuw leven op te bouwen. Ik heb de kracht in mezelf gevonden om dat ook te doen ook al is het soms met UPS en downs. Alles wat je zei en wat op mijn pad zou komen is ook geschied. Bedankt voor je oprechtheid.

X.




Ervaring van Charlotte met waarzegger Anouk   Ervaring van Charlotte met waarzegger Anouk   Ervaring van Charlotte geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Remon, jij bent ongelooflijk goed in personen beschrijven en situaties uitleggen. Je zit er echt spot on en echt op allerlei gebieden. Bel je vaker juist omdat je alles precies weet te duiden.
Een ongelooflijk goed Medium.




Ervaring van Annemiek met waarzegger Remon   Ervaring van Annemiek met waarzegger Remon   Ervaring van Annemiek geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Hoi Nona-yo

Ik heb jou net gesproken en was je zei klopte helemaal. Ik ben wel blij met het vooruitzicht dat er terug een beter contact komt.
Nona-yo is een heel fijne vrouw met een rustige en zachte stem. Ik bel jou zeker nog. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van rita met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van rita geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah is 1 van de beste op deze lijn. Ze heeft niet veel tijd nodig om te zeggen waar je nu staat in je verhaal. Echt fantastisch en gedetailleerd. Een rustgevende stem op deze lijn.




Ervaring van MN met waarzegger Yuorah   Ervaring van MN met waarzegger Yuorah   Ervaring van MN geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Het was ontzettend fijn om je gesproken te hebben, het was zeer verhelderend. Omtrent je voorspellingen heb je vaker gelijk gehad en daarom heb ik er heel veel vertrouwen in. In 1 woord ben je spectaculair topper ga zo door. Ik ga je zeker nog vaker bellen.

Het aller beste toegewenst van,

Jennie.




Ervaring van Jennie met waarzegger Gazali   Ervaring van Jennie met waarzegger Gazali   Ervaring van Jennie geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Ik had een goed gevoel met het gesprek met jou , lieve dame die heel goed uitleg geeft en alles checkt en mij ook beetje gerust gesteld heeft, ik hoop dat ik je binnen een maand kan terug bellen met goed nieuws maar ik heb er vertrouwen in . En ik hoop dat dit uitkomt. Veel liefst en bedankt .




Ervaring van Hannelore met waarzegger Stientje   Ervaring van Hannelore met waarzegger Stientje   Ervaring van Hannelore geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Sonja meerdere malen gesproken. Zij is een van de weinige die zag dat ik werk zou vinden en dar ik thuis moest werken toen dit nog niet normaal was. Heel goed gezien. Zeer betrouwbaar en raak met haar voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sonja   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Fennie
  Ervaring met waarzegger Fennie
  Zeer duidelijk en aardig medium. Ze geeft je de feiten en zegt ook waar zaken moeilijk zullen zijn. Al doende komen meer inzichten naar boven die uiteindelijk leiden tot een overzichtelijk geheel. Heel gestructureerd bouwt zij dit op. Prachtig. Een aanrader. Bedankt Fennie.




Ervaring van J met waarzegger Fennie   Ervaring van J met waarzegger Fennie   Ervaring van J geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Ik had een goed gevoel met het gesprek met jou , lieve dame die heel goed uitleg geeft en alles checkt en mij ook beetje gerust gesteld heeft. Ik hoop dat ik je binnen een maand kan terug bellen met goed nieuws maar ik heb er vertrouwen in. En ik hoop dat dit uitkomt. Veel liefs en bedankt.




Ervaring van Hannelore met waarzegger Stientje   Ervaring van Hannelore met waarzegger Stientje   Ervaring van Hannelore geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha eindelijk kwam ik er doorheen om je te spreken. Ik liet je een foto zien en meteen kwam je met de kern. Je bevestigt mijn gevoel en gaf mij inzichten.
Ik kon mijn vinger er wel op leggen wat je zag.
Ik ga nadenken over je raad en zal die ook opvolgen.
Je ziet en voelt alles tot in detail. Kanjer ben je.
Bedankt voor dit gesprek.
Het heeft een reden gehad dat ik even moest wachten om je te spreken.
Dankjewel nogmaals.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha, mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hophe
  Ervaring met waarzegger Hophe
  Jammer. mijn tegoed was op. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.

Groetjes A.




Ervaring van Ad. met waarzegger Hophe   Ervaring van Ad. met waarzegger Hophe   Ervaring van Ad. geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Dankjewel Karine voor het fijne gesprek en je mooie voorspellingen. Ik ga u zeker nog eens bellen. Excuses dat de verbinding werd verbroken maar de lijn bij mij thuis is slecht momenteel. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Karine   Ervaring van Sandra met waarzegger Karine   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het aanvoelen van een persoon, ik moest bijna niets zeggen. Wat zij allemaal verteld klopt volledig in lijn huidige toestand. Dus bij deze wil ik jullie aanraden om haar eens te bellen, ze is de moeite waard. Groetjes Nadine.




Ervaring van Nadine met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nadine met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nadine geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau.
Is een prachtig mens.
En hoeveel keer ik ook bel.
Hij heeft altijd gelijk ook als ik even niet weet.

Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegger Beau   Ervaring van Jeannette met waarzegger Beau   Ervaring van Jeannette geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Ik had een goed gevoel met het gesprek met jou, lieve dame die heel goed uitleg geeft en alles checkt en mij ook beetje gerust gesteld heeft. Ik hoop dat ik je binnen een maand kan terug bellen met goed nieuws maar ik heb er vertrouwen in. En ik hoop dat dit uitkomt. Veel liefs en bedankt .




Ervaring van Hannelore met waarzegger Stientje   Ervaring van Hannelore met waarzegger Stientje   Ervaring van Hannelore geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Lieve Mina, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.




Ervaring van Ano met waarzegger Mina   Ervaring van Ano met waarzegger Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Lieve Zoya, nogmaals hartelijk dank voor je reading en adviezen.
Je heb snel een antwoord die je volgens mij zonder kaarten en alleen met behulp van je gidsen kunt geven. Kortom, je bent een kanjer.




Ervaring van Anomiem met waarzegger Zoya   Ervaring van Anomiem met waarzegger Zoya   Ervaring van Anomiem geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  ONGELOOFLIJK Salina.

Ik belde je voor mijn ziek paardje, en ondanks dat de dierenarts eerst niet wist wat er was, is hetgeen jij voelde uiteindelijk bevestigd door de dierenarts. Heel sterk weer van je. Jij kan alles met je zuivere sterke voelsprieten. Zoals je aanvoelde is het ook goed gekomen, helemaal zoals je zei.

DANK JE WEL.
Liefs .




Ervaring van E. met waarzegger Salina   Ervaring van E. met waarzegger Salina   Ervaring van E. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Dankjewel Micha, voor je zeer uitgebreide antwoord op mijn emailconsult, gisteren.
En dat je blokkade bij mij, als bij hem probeert weg te halen. Ontzettend lief.
Ik blijf ondanks jou uitgebreide antwoord met zoveel vragen zitten.
Dus, zal je zeker nog een keer benaderen.
Ontzettend bedankt. xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Micha   Ervaring van Karin met waarzegger Micha   Ervaring van Karin geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden