Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerfriesland.nl


  Waarzeggers te Friesland kijken in de kaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.




Ervaring van Jannie met waarzegger Monique   Ervaring van Jannie met waarzegger Monique   Ervaring van Jannie geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.




Ervaring van N met waarzegger Monique   Ervaring van N met waarzegger Monique   Ervaring van N geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Wauw wauw WAUW! Lieverd, voor de zoveelste keer .. je voorspelling is uitgekomen. Ik heb je vandaag gesproken en je zei dat hij me morgen zou berichten. Hij heeft me vandaag nog bericht. Ik ben benieuwd naar de rest. Ik hou je op de hoogte. Heel veel liefs, de dame en de man in het buitenland. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, wederom heb je gelijk met de tijdsaanduiding. Je zei gisteren over 7 dagen ga je hem zien en ja hoor hij belde net dat hij dan komt. Dankjewel. P




Ervaring van P met waarzegger Monique   Ervaring van P met waarzegger Monique   Ervaring van P geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Nog geen uur na je voorspelling is het uitgekomen over het weekend eerst al met de ring die ik zou krijgen en nu dit




Ervaring van Joukje met waarzegger Monique   Ervaring van Joukje met waarzegger Monique   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey Monique, je zei de 28ste zie je hem... en ja hoor de 28ste was het ook zo... hoop dat het andere ook uitkomt. Ik hou je op de hoogte en tot heel binnenkort. Alvast een fijne oudejaarsavond gewenst x




Ervaring van Caroline  met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline  met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, dankzij jou ben ik weer een stapje verder, bedankt voor alles wat je voor me doet. Grtjes Ster




Ervaring van Sterre met waarzegger Monique   Ervaring van Sterre met waarzegger Monique   Ervaring van Sterre geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey Monique, ik zou je laten weten of het was uitgekomen, wel bij deze... u zei je ziet hem zaterdag, nou het was een dagje vroeger nl. vrijdag hebben we elkaar gezien :) Je hoort me spoedig terug x




Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, ik heb je vaker gesproken over hem. Ik heb je beloofd om opnieuw een recensie achter te laten als je voorspelling zou uitkomen. Bij deze: je hebt wr gelijk gehad! Hij heeft me idd bericht, weliswaar een dag later maar dat maakt helemaal niets uit. Dank je wel! Liefs, de dame met haar afstudeeronderzoek (hopelijk weet je wie ik ben haha!).




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Contact op woensdag, precies zoals je zei! Heel sterk hoe je steeds dag op dag ziet wanneer er contact komt en wat te verwachten!

Dank je wel!
Liefs ..




Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ho iMonique. Dank je wel voor je duidelijke reading en vooral ook voor je coaching. u hebt mij enorm verder geholpen, ik ga zeker aan de slag met wat je me gezegt hebt en ga dit ook echt op papier zetten. je bent een top medium!




Ervaring van Patsy met waarzegger Monique   Ervaring van Patsy met waarzegger Monique   Ervaring van Patsy geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique verschillende keren gebeld en tot nu alles uitgekomen. Goed in aangeven van tijd. Thanks Monique je bent een topper




Ervaring van Sabine Schindhelm met waarzegger Monique   Ervaring van Sabine Schindhelm met waarzegger Monique   Ervaring van Sabine Schindhelm geplaatst op 11 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Liefs Sharida




Ervaring van Sharida met waarzegger Monique   Ervaring van Sharida met waarzegger Monique   Ervaring van Sharida geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg




Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey Monique je zag ons heel vlug elkaar terug zien en dit is ook zo gebeurd. Je had dus terug gelijk, bedankt hiervoor he. Nu op naar het volgende dat je voor me zag. Ik laat het weten hoor




Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique,

Nogmaals dank voor je steun en je voorspellingen de afgelopen weken. Je hebt altijd gelijk gehad. Je bent de beste op deze lijn.

Groet Daisy.




Ervaring van Daisy met waarzegger Monique   Ervaring van Daisy met waarzegger Monique   Ervaring van Daisy geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik heb je gisteravond gesproken, ( je kaarten vlogen in het rond) jij gaf aan de 1ste heb je een berichtje en de 2de gaan jullie elkaar zien, nou hij heeft vandaag inderdaad berichtjes gestuurd en hij wil me zien!! Dank je wel Monique!! Je bent een topper




Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique, ik heb vaak een getuigenis geplaatst. Je bent altijd behulpzaam. Alles wat je voorspeld komt uit!! Soms kan het een dagje uitlopen.. but altijd komt het uit! Je had me voorspelt zwanger te zijn and look at me ?! Moet bijna bevallen. Ik spreek je soms dagen achter elkaar en soms effe niet.. maar je bent altijd het beste op deze lijn!! Ik wil je bedanken voor alles.. jou en je gidsen! Groetjes je weet wel!




Ervaring van Kat met waarzegger Monique   Ervaring van Kat met waarzegger Monique   Ervaring van Kat geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  lieve monique, zeer geliefde paragnost, dank je voor je hulp die je me hebt geschonken. ik bel je nog. groet Hannah




Ervaring van Hannah met waarzegger Monique   Ervaring van Hannah met waarzegger Monique   Ervaring van Hannah geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Dank je wel voor je uitgebreide consult. Heel benieuwd of ik hem rond 2 november weer ontmoet
Xxx




Ervaring van Ingrid met waarzegger Monique   Ervaring van Ingrid met waarzegger Monique   Ervaring van Ingrid geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique,
Jou voorspelling is vandaag gewoon uitgekomen! Je bent zo zuiver en je tijdsbepaling klopt gewoon! Super bedankt!!!
Liefs Xx




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Top altijd zo correct in haar voorspelling. Het leuke is dat de tijdsindicatie altijd zo juist is.
Top madam en een geweldige medium echt een aanrader.




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 28 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Nou je had gezegd jullie zien elkaar donderdag, dit was niet het geval maar wel 2 dagen later hebben we elkaar terug gezien. Dus qua tijd zat je er terug niet veel naast hihi TOP.




Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Goedeavond. Helaas viel ik net op de laatste vraag weg of hij nog gevoelens voor me had. Het zag er wel positief uit. Zodra er verandering is laat ik het u weten. Liefs amalia .




Ervaring van Amalia met waarzegger Monique   Ervaring van Amalia met waarzegger Monique   Ervaring van Amalia geplaatst op 11 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Mega Monique,

WOW WOW WOW. SPRAKELOOS.
Vorige week vroeg ik je naar contact met twee personen, los van elkaar. Bij beide zei je dat ze een week later op vrijdag contact met me zouden opnemen, dit leek me wel te bizar om waar te zijn. Maar toch. ongelooflijk maar waar, beide (die niets met elkaar te maken hebben), hebben afgelopen vrijdag contact met me opgenomen. Een week later, precies zoals je zei.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... geplaatst op 9 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Is telkens zo juist met de voorspellingen dat ze doet . Telkens komt het uit wanneer de ontmoeting zal plaatsvinden is echt top en een enorme steun. Je gaat me nog heel vaak horen.




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique,
Hij is gekomen exact op de datum die jij voorspeld had.
Hartelijk dank.




Ervaring van P met waarzegger Monique   Ervaring van P met waarzegger Monique   Ervaring van P geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique,

Je deed het weer. Enkele dagen geleden zag je contact liggen op vandaag, en je hebt weer gelijk. WOW. Benieuwd naar het vervolg.

Dank je wel voor alles.
Liefs .




Ervaring van Me. met waarzegger Monique   Ervaring van Me. met waarzegger Monique   Ervaring van Me. geplaatst op 16 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique topper weer een voorspelling uitgekomen nadat je het zei is er een ongelukje gebeurd.




Ervaring van Friesland met waarzegger Monique   Ervaring van Friesland met waarzegger Monique   Ervaring van Friesland geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden